Nyugdíjbiztosítások

ÉLETÍV NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS – folyamatos díjfizetéssel

A gondtalan nyugdíjas évekért! A nyugdíj-előtakarékossági célokra kifejlesztett folyamatos díjfizetésű nyugdíjbiztosításunk kiszámítható keretet ad Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Az Életív nyugdíjbiztosítás egy hosszú távú megtakarítási forma folyamatos díjfizetéssel, mely ötvözi a befektetési életbiztosítás és a nyugdíjbiztosítás előnyeit. Jelentkezzen online ingyenes tanácsadásunkra Ön is, és ismerje meg Életív Nyugdíjbiztosítási megoldásunkat!

Tovább az Életív Nyugdíjbiztosítás részleteire »

Ingyenes tanácsadás »

BALANSZ NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS – egyszeri díjfizetéssel

Kulcs a boldog nyugdíjas évekhez! A nyugdíj-előtakarékossági célokra kifejlesztett egyszeri díjfizetésű nyugdíjbiztosításunk segít Önnek nyugdíja megteremtésében vagy kiegészítésében. Hosszú távra szóló megtakarítási forma egyszeri díjfizetéssel, mely ötvözi a befektetési, a hagyományos életbiztosítások és a nyugdíjbiztosítás előnyeit. Válassza Balansz Nyugdíjbiztosításunkat, hogy a munkában töltött fárasztó évek után a megérdemelt pihenést anyagi nehézségek ne árnyékolják be!

Tovább a Balansz Nyugdíjbiztosítás részleteire »

PARTNERÜNK, AZ OTP BANK FIÓKJAIBAN ELÉRHETŐ TERMÉKEINK

Nyugdíjbiztosítási megoldásaink elérhetőek ügyfeleink számára az OTP Bank fiókjaiban is.

Balansz Pro Nyugdíjbiztosítás »

Életív Pro Nyugdíjbiztosítás »

KARRIERÍV NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

A Karrierív Nyugdíjbiztosítás folyamatos díjfizetésű egyedi termék, amely csak a Groupama Biztosító Zrt. saját munkavállalóinak érhető el.

Karrierív Nyugdíjbiztosítás kondíciós listája

Kiemelt Információkat Tartalmazó Dokumentum és mellékletei Karrierív Nyugdíjbiztosítás Termékhez

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.