Gépjármű biztosítások

Gépjármű biztosításainkkal mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintű védelmet. Válassza Kötelező gépjármű-felelősség (KGFB), vagy Casco biztosításunkat, vagy kösse meg Flottabiztosítását, Kishajó casco biztosítását nálunk!

Tovább a gépjármű biztosításokhoz >>

e-KGFB díjkalkuláció és kötés >>

e-Casco biztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Nyugdíjbiztosítások

Élvezze az időskort Ön is anyagi biztonságban! Válassza nyugdíjbiztosításainkat, mely kiszámítható keretet ad Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Jelentkezzen online ingyenes tanácsadásunkra, kössön Életív Nyugdíjbiztosítást és most GARANTÁLTAN az Öné lehet egy PÁROS ROBBIE WILLIAMS KONCERTJEGY vagy egy TABLET!

Nyugdíjbiztosítások >>

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor >>

Ingyenes tanácsadás, biztosításkötés garantált ajándékkal >>

Lakás- és társasházbiztosítás

Lakás és ingóságbiztosítási csomagjaink kedvező díj mellett kiterjedt védelmet kínálnak otthona és családtagjai számára. Társasházaknak és lakásszövetkezeteknek is korszerű biztosítást kínálunk.

Tovább a lakásbiztosításokhoz >>

e-Lakásbiztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Élet- és balesetbiztosítások

Élet-, baleset- és betegség-biztosítások széles palettáját kínáljuk Ön és családja védelmére. Megoldások a kockázati életbiztosításoktól, a befektetési és megtakarítási célú konstrukciókig.

Tovább az életbiztosításokhoz >>

Utasbiztosítások

Utazást vagy városlátogatást tervez? Ne hagyja, hogy bármi elrontsa utazását! Utasbiztosítási csomagjaink kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára.

Tovább az utasbiztosításokhoz >>

e-Utasbiztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Vállalkozásoknak

Legyen körültekintő és válassza a Groupama Biztosító üzleti megoldásait: vagyon-és felelősség-biztosítások, csoportos élet- és balesetbiztosítások, flotta kedvezmények, szállítmánybiztosítások, üzleti utasbiztosítás.

Tovább az üzleti biztosításokhoz >>

Mezőgazdasági biztosítások

Gazda Biztosítási Csomagunk növényi kultúrák és az állatállomány biztosítása mellett a gazdálkodás épületeinek, berendezéseinek, terményeinek védelmére is biztosítást nyújt.

Tovább a mezőgazdasági biztosításokhoz >>

Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás

2017-ben a Groupama Biztosító nyújtja az államilag finanszírozott gyermek-és ifjúsági balesetbiztosítást. 2017. január 1-től 2017. december 31-ig az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló kormányrendeletnek megfelelően a biztosított korosztályba tartozó gyermekek 3 éves koruktól 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek

Részletek és igénybejelentés >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.