Gépjármű biztosítások

Gépjármű biztosításainkkal mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintű védelmet. Válassza Kötelező gépjármű-felelősség (KGFB), vagy Casco biztosításunkat, vagy kösse meg Flottabiztosítását, Kishajó casco biztosítását nálunk!

Tovább a gépjármű biztosításokhoz >>

e-KGFB díjkalkuláció és kötés >>

e-Casco biztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Nyugdíjbiztosítások

Élvezze az időskort Ön is anyagi biztonságban! Válassza nyugdíjbiztosításainkat, mely kiszámítható keretet ad Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Jelentkezzen online ingyenes tanácsadásunkra, ismerje meg Életív Nyugdíjbiztosításunkat Ön is!

Nyugdíjbiztosítások >>

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor >>

Ingyenes tanácsadás >>

Lakás- és társasházbiztosítás

Lakás és ingóságbiztosítási csomagjaink kedvező díj mellett kiterjedt védelmet kínálnak otthona és családtagjai számára. Társasházaknak és lakásszövetkezeteknek is korszerű biztosítást kínálunk.

Tovább a lakásbiztosításokhoz >>

e-Lakásbiztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Élet- és balesetbiztosítások

Élet-, baleset- és betegség-biztosítások széles palettáját kínáljuk Ön és családja védelmére. Megoldások a kockázati életbiztosításoktól, a befektetési és megtakarítási célú konstrukciókig.

Tovább az életbiztosításokhoz >>

Utasbiztosítások

Utazást vagy városlátogatást tervez? Ne hagyja, hogy bármi elrontsa utazását! Utasbiztosítási csomagjaink kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára.

Tovább az utasbiztosításokhoz >>

e-Utasbiztosítás díjkalkuláció és kötés >>

Vállalkozásoknak

Legyen körültekintő és válassza a Groupama Biztosító üzleti megoldásait: vagyon-és felelősség-biztosítások, csoportos élet- és balesetbiztosítások, flotta kedvezmények, szállítmánybiztosítások, üzleti utasbiztosítás.

Tovább az üzleti biztosításokhoz >>

Mezőgazdasági biztosítások

Gazda Biztosítási Csomagunk növényi kultúrák és az állatállomány biztosítása mellett a gazdálkodás épületeinek, berendezéseinek, terményeinek védelmére is biztosítást nyújt.

Tovább a mezőgazdasági biztosításokhoz >>

Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás

2017-ben a Groupama Biztosító nyújtja az államilag finanszírozott gyermek-és ifjúsági balesetbiztosítást. 2017. január 1-től 2017. december 31-ig az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló kormányrendeletnek megfelelően a biztosított korosztályba tartozó gyermekek 3 éves koruktól 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek

Részletek és igénybejelentés >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.