Híreink

2017.05.24

Mindent megteszünk a veronai buszbaleset gyors és megnyugtató kárrendezése érdekében

A Groupama Biztosító minden lehetséges esetben intézkedett a kártérítési összegek kifizetéséről

2017.04.21

Áprilisi tél – folyamatosan kezeljük a bejelentéseket

A második legtöbb lakásbiztosítási szerződést kezelő biztosítótársaság, a Groupama Biztosító ügyfelei az elmúlt két napban mintegy négyszáz káreseményt jelentettek be viharok és felhőszakadás miatt. Az áprilisi tél miatti károk értéke a Groupama Biztosítónál összességében elérheti akár az 50 millió forintot.

2017.03.08

Tízből egy magyar egyáltalán nem számít állami nyugdíjra

Százezer forint mínusz: ekkora lesz a különbség az utolsó havi fizetés és az első állami nyugdíj között a magyarok várakozása szerint. Kutatásunk annak járt utána, milyen nagyságú időskori juttatásra számítanak a nyugdíj előtt álló magyarok.

Tovább a hírekhez

Tervezze meg jövőjét!

Jelentkezzen online ingyenes tanácsadásunkra, kössön Életív Nyugdíjbiztosítást és döntse el melyiket szeretné ajándékba: PÁROS KONCERTJEGYET vagy TABLETET! 
Ne feledje: akciós Életív Nyugdíjbiztosításunkkal nemcsak a 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással élhet, hanem most GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL is gazdagodhat!

Kedvezményes utasbiztosítás a gondtalan utazáshoz!

Utazzon biztonságban! Készüljön fel a váratlan helyzetekre és kösse meg utasbiztosítását egyszerűen online, akár utazás előtt pár perccel. Számoljon online kötés esetén 10% 20% vagy akár 50%-os kedvezménnyel!

Az otthon biztonságban, indulhat az utazás!Új Groupama Lakásbiztosítás mellé most 14 nap utasbiztosítást adunk ajándékba, mely igazán jól jöhet nyaralásához! A promóció időtartama: 2017. április 24. - június 30. Kérjen otthonára szabott biztosítási tanácsadást és kalkulációt üzletkötőinktől!

Ügyfélszolgálat

  • TELECENTER +36 1 467 3500
  • KÁRBEJELENTÉS
  • ELÉRHETŐSÉGEINK, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • ÍRJON NEKÜNK

Befektetési hírek

Kategóriagyőztes eszközalapok:
6x-os díjazott a Groupama a
MoneyMoon Awards-on!

A Groupama Biztosító öt eszközalapja is díjat nyert, valamint elnyerte a legjobb gépjárműbiztosítás díjat is!

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.