Híreink

2017.03.08

Tízből egy magyar egyáltalán nem számít állami nyugdíjra

Százezer forint mínusz: ekkora lesz a különbség az utolsó havi fizetés és az első állami nyugdíj között a magyarok várakozása szerint. Kutatásunk annak járt utána, milyen nagyságú időskori juttatásra számítanak a nyugdíj előtt álló magyarok.

2017.02.10

Ki fizeti a drónkárokat?

Február elején egy irányíthatatlanná váló drón betörte egy autó szélvédőjét Budapesten és anyagi kár keletkezett. Az eset rávilágít a drónok használatával kapcsolatos kérdésekre– hívta fel a figyelmet a Groupama Biztosító.

2017.01.31

Az ónos eső az autósok rémálma

Kedden nyolc megyében adtak ki riasztást az ónos eső miatt. Annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a súlyos balesetek, a Groupama biztosító pontokba szedte, mi mindenre kell ügyelniük a vezetőknek és a járókelőknek ónos esőzések idején.

Tovább a hírekhez

Tervezze meg jövőjét!

Jelentkezzen online ingyenes tanácsadásunkra, kössön Életív Nyugdíjbiztosítást és döntse el melyiket szeretné ajándékba: PÁROS KONCERTJEGYET vagy TABLETET! 
Ne feledje: akciós Életív Nyugdíjbiztosításunkkal nemcsak a 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással élhet, hanem most GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL is gazdagodhat!

Kedvezményes utasbiztosítás a gondtalan utazáshoz!

Síelést, utazást tervez? Télen is utazzon biztonságban! Készüljön fel a váratlan helyzetekre és kösse meg utasbiztosítását egyszerűen online, akár utazás előtt pár perccel. Számoljon online kötés esetén 10% 20% vagy akár 50%-os kedvezménnyel!

Kedvezményes lakásbiztosítás otthona védelmére!Online lakásbiztosításunkkal kedvező díjon, gyorsan, egyszerűen megteremtheti otthona védelmét és online intézheti ügyeit a díjfizetéstől a kárbejelentésig.
Számoljon online kötés esetén akár 45%-os kedvezménnyel!

Ügyfélszolgálat

  • TELECENTER +36 1 467 3500
  • KÁRBEJELENETÉS
  • ELÉRHETŐSÉGEINK, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • ÍRJON NEKÜNK

Befektetési hírek

Kategóriagyőztes eszközalapok:
6x-os díjazott a Groupama a
MoneyMoon Awards-on!

A Groupama Biztosító öt eszközalapja is díjat nyert, valamint elnyerte a legjobb gépjárműbiztosítás díjat is!

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.