Sajtóközleményeink

Megjelenés dátuma 2018.09.27

Az Év Biztosítója 2018

A Groupama Biztosító másodszor részesült a MoneyMoon Awards rangos elismerésében

2018-ban a MoneyMoon Awards-on a Groupama Biztosító nyerte el a legtöbb kategóriában az első helyezést, így 2014 után immár második alkalommal az ÉV BIZTOSÍTÓJA címmel is elismerték a Groupama Biztosító tevékenységét. A MoneyMoon által értékelt és díjazott 23 biztosítási eszközalap kategória közül hatban első a Groupama Biztosító, ezen kívül pedig a casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások értékelése alapján a Legjobb Gépjármű-Biztosítás címet is elnyerte a társaság.
 
A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja mára 900 hazai biztosítói eszközalap teljesítményét vizsgálja. A 23 kategóriában az értékelés során különböző időtávokon értékelik a hozam és kockázati mutatókat. 2016 óta díjazzák az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeit is. Ezekben a kategóriákban az értékelés főbb szempontja az árazás mellett elsősorban a szolgáltatás minősége, azaz a szerződéskötés, a szerződés felmondása, a kommunikáció, az elszámolás, és a pénzügyi rendezés folyamatait is értékelik.
 
6X-os befektetési kategóriagyőzelem, Legjobb Gépjármű-Biztosítás
 
A MoneMoon által vizsgált 23 biztosítási eszközalap kategóriájában 6 esetben a Groupama Biztosító eszközalapja bizonyult a legjobbnak:
 
Legjobb globális részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap
Legjobb fejlett piaci részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap
Legjobb európai részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap
Legjobb ázsiai részvény eszközalap: Groupama Ázsiai Részvény Eszközalap
Legjobb magyar részvény eszközalap: Groupama Magyar Részvény Eszközalap
Legjobb magyar kötvény eszközalap: Groupama Magyar Spektrum Kötvény Eszközalap
 
A Groupama Biztosító a fenti kategóriagyőzelmek mellett a casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások esetében is győztes, így elnyerte a Legjobb Gépjármű Biztosítás címet is.
 
Az Év Biztosítója 2018: Groupama Biztosító
 
A MoneyMoon által vizsgált kategóriákban 2018-ban legtöbb első díjat a Groupama Biztosító szerezte, így az abszolút kategória győztese a Groupama Biztosító lett, mellyel elnyerte „Az Év Biztosítója 2018” címet a MoneyMoon Awards-on.
 
„Nagy öröm számunkra, hogy hat biztosítási eszközalap kategóriát is megnyertünk, mert kiválóan igazolja, hogy a Groupama Biztosítónál a unit-linked eszközalapok kezelése folyamatosan rendkívül magas színvonalú, befektetési tevékenységünk stabilan kiemelkedő, átlag feletti teljesítményt nyújt, így ügyfeleinknek rendkívül versenyképes hozamokat tudunk nyújtani megtakarításaikhoz. Nagyon büszkék vagyunk a Legjobb Gépjármű Biztosítás cím elnyerésére is, különösen azért, mert az értékelés során kiemelten zsűrizték a szolgáltatás színvonalát több szempont alapján is. Legnagyobb elismerésként természetesen Az Év Biztosítója 2018 díj elnyerésére tekintünk, mert azt mutatja meg, hogy nem csak egy-egy kategóriában tudunk a legjobbak lenni, hanem azt is, hogy az összes vizsgált kategória tekintetében is a legerősebb teljesítményt nyújtottuk a hazai biztosítók között” – mondta el Bácsfalvi Mihály, a Groupama Biztosító gazdasági vezérigazgató-helyettese a díjak elnyerése kapcsán.
 
 
 

Biztosítási szemle
Biztosítás helyett inkább azonnali juttatást kínálnak a cafeteria-keretben a munkaadók
Biztosítás helyett inkább pénzzé tehetõ vagy azonnal felhasználható juttatást kínálnak munkavállalóik számára a cafeteria-keretben a vállalatok - mondta Fata László független cafeteria-szakértõ az MTI...
Hitelbiztosítók: a magyar gazdaságnak egyre inkább szüksége van a keleti nyitásra és Ázsiára
A magyar vállalatoknak meg kell találniuk a módot arra, hogy betagozódjanak a világkereskedelem átrendezõdésébe, és hogy részesüljenek Ázsia fejlõdésébõl, mondta az Atradius hitelbiztosító országigazgatója...
A Vienna Insurance Group 2016. elsõ három negyedévében növekedést ért el mind díjbevételben, mind nyereségben
A Vienna Insurance Group 2016 elsõ három negyedévében a terveknek megfelelõ üzleti növekedést ért el. A konszern díjbevétele 0,7 százalékkal nõtt. Ez a növekedés az egyszeri díjas életbiztosításoknál tanúsított...
Milliós KGFB díjak az MKB-nál - mire készül a biztosító?
A Totalcar.hu cikke szerint az MKB Biztosító Zrt. honlapján közzétett tarifatáblázat szerint a biztosító évi 1-2 millió forintra emeli a 2017-tõl érvényes KGFB díjakat, ez közel 90 ezer autóst érinthet....
biztositasiszemle.hu

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.