Megjelenés dátuma: 2015.06.30.

Szponzoráció

A Groupama Biztosító szponzorációs stratégiájában a sport támogatásának kiemelt szerepe van. Társaságunk elkötelezettségét a sportok, az egészséges életmód, az egészség megőrzése iránt jelzi, hogy jelenleg is több sportágat támogat.

Legyen élmény a szurkolás!

A Groupama Biztosító büszke arra, hogy hivatalos névadó partnere Magyarország legmodernebb, nemzetközi színvonalú technológiával épült szórakoztató komplexumának, amely kulturális és sport programok sokaságával várja a családokat és sportkedvelőket. Bár Európában már ismert és elfogadott gyakorlat, hogy egy stadion nevét a fő támogatóról kapja, Magyarországon ez még szinte újdonságnak számító kezdeményezés.

Bízunk benne, hogy a szponzorációval nemcsak névleg kötődünk az új stadionhoz, hanem annak köszönhetően aktív szerepünk lesz a családi szurkolás és szórakoztatás megteremtésében, illetve a magyar futball jövőjének építésében

 

A Groupama Biztosító széleskörű szponzorációs tevékenységén belül 2011-től gyémántfokozatú támogatója, míg 2014 júliusa óta exkluzív partnere a Ferencvárosi Torna Club-nak, és bízik abban, hogy a jövőben névadó támogatóként is kiváló szórakozási lehetőségeket biztosít majd a sportok, a szórakozás és a kultúra szerelmeseinek.

A Groupama Biztosító büszkén áll támogatóként az egyik legnépszerűbb magyar labdarúgó csapat mellé. A biztosítótársaság számára fontos érték, hogy a Ferencvárosi Torna Club – hasonlóan a Groupama Csoporthoz – több mint 100 éves tradícióval rendelkezik, így a hagyományok tisztelete, de egyben a megújulásra való képesség is rokon tulajdonsága a szerződő feleknek.

A Groupama Aréna a világ legjobb új stadionja

2015. júniusában a Groupama Aréna elnyerte az első helyet  az újonnan épült stadionok kategóriájában a The Stadium Business Awardson.


 

FTC Szurkolói Kártya Balesetbiztosítás
 
A Ferencvárosi Torna Club a Groupama Biztosítóval együttműködve a szurkolói kártya tulajdonosait 2015. április 16-tól a mérkőzésnapokon a Groupama Aréna területén ingyenesen biztosítja.
 

Tovább az FTC Szurkolói Kártya Balesetbiztosításhoz

Magyar Labdarúgó Szövetség

A Groupama Biztosító 2010. júliusától támogatja a Magyar Labdarúgó Szövetséget, melynek egyben hivatalos biztosítója is.

A 12 országában jelen lévő Groupama Csoport nemzetközi szinten is elismert sportszponzorációs tevékenységet folytat. A Groupama Biztosító által felajánlott összeg hozzájárul többek között a sport népszerűsítéséhez is. Az MLSZ a támogatásnak köszönhetően sokkal több gyermeket érhet el üzeneteivel, hogy erősítse a fiatalok sport iránti szeretetét, és hozzásegítse őket az egészséges életmód iránti elkötelezettséghez is.

„A labdarúgás Európa első számú sportja, nagyon komoly kohéziós erő, amely fegyelemre és a csapatérdekek elfogadására tanít. Globális biztosítóként örömmel állunk ilyen értékek mellé.”

A Groupama Biztosító az MLSZ hivatalos biztosítója

Társaságunk az MLSZ számára komplex biztosítási csomagot alakított ki. A biztosítási csomag legjelentősebb része a Csoportos élet-, és balesetbiztosítás, mely fedezete a mérkőzésekre, edzésekre, edzőtáborokra terjed ki. A biztosítási csomag a fentieken kívül tartalmaz utasbiztosítási, valamint vagyonbiztosítási elemeket is. Az MLSZ gondoskodik azokról a tanulókról is, akik bár nem rendelkeznek versenyengedéllyel, de a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt megvalósuló, általános iskolások (Bozsik program), illetve középiskolások (Coca-Cola Grassroots) részére kiírt bajnokságokban vesznek részt. A Rendezvénybiztosítás keretében a nemzeti válogatott hazai mérkőzésein érvényes belépőjeggyel rendelkező nézőikre is fedezetet nyújt a biztosítás.

 

A Groupama 5x-ös díjazott a MoneyMoon Awards-on 2017-ben!

A Groupama Biztosító négy eszközalapja is díjat nyert, valamint elnyerte a legjobb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díját is!

További információ >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.