Megjelenés dátuma: 2020.04.22.

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

ÉLETÍV PRO NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS
 
 
Gondoskodjon már most az élményekkel teli nyugdíjas évekről!

Válassza Ön is az OTP Bank fiókjaiban elérhető termékeinketl! Ne feledje: nyugdíjbiztosításainkkal 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással is élhet!
 

ÉRDEKEL »

 

ÉLVEZZE AZ IDŐSKORT ANYAGI BIZTONSÁGBAN!

Az emberek nagy része aggódik a nyugdíjas évei miatt, és legtöbben az alacsony nyugdíjtól, a szűkös anyagiaktól tartanak leginkább. A demográfiai és gazdasági változások olyan kihívások elé állítják a közeljövőben a nyugdíjrendszert és mindannyiunkat, amely miatt szükséges önmagunknak, önmagunkra gondolva megtakarítani. A nyugdíj-előtakarékossági célokra kifejlesztett folyamatos díjfizetésű nyugdíjbiztosításunk kiszámítható keretet ad Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Válassza az OTP Bankban elérhető Életív Pro Nyugdíjbiztosításunkat, hogy a munkában töltött fárasztó évek után a megérdemelt pihenést anyagi nehézségek ne árnyékolják be, és gondtalanul élhesse nyugdíjas éveit.

Későbbi önmaga megköszöni majd előrelátását!

VONZÓ LEHETŐSÉG

  • Hosszú távú megtakarítási forma folyamatos díjfizetéssel, mely ötvözi a befektetési életbiztosítás és a nyugdíjbiztosítás előnyeit.
  • Nyugdíjbiztosítás révén – a hatályos jogszabályok szerint – évente akár a befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírás is igénybe vehető, mely összeggel tovább gyarapíthatja megtakarítását.
  • Egyszerűen, orvosi vizsgálat és egészségi kockázatelbírálás nélkül is megköthető.
  • Igény szerint bővíthető élet-, betegség- és balesetbiztosításokkal.
  • Megtakarításának értékét eseti befizetésekkel is növelheti.
  • Rugalmas megtakarítási forma, folyamatosan a változó anyagi lehetőségekhez és igényekhez igazítható.

BEFEKTETÉS

Ön anélkül részesedhet a hazai és külföldi pénz- és tőkepiacok hozamaiból, hogy követnie kellene azok napi alakulását. A választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók.

Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően állíthatja össze portfólióját. Ügyfeleinknek saját portfóliójuk kialakításában irányt mutathatnak szakértő kollégáink által összeállított modellportfólióink. Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

Az Életív Pro Nyugdíjbiztosítás korszerű megtakarítási forma, mely biztonságot nyújthat azokra az előre nem látható eseményekre, amelyek a nyugdíjba vonulásig hátralévő években történhetnek. A biztosító szolgáltatást nyújt:

  • a tartam végén lejáratkor, azaz azon a napon, amikor a biztosított eléri az öregségi nyugdíjkorhatárt,
  • abban az esetben, ha a biztosított nyugdíjszolgáltatásra válik jogosulttá az előrehozott nyugdíj miatt,
  • a biztosított legalább 40%-os mértékű egészségkárosodása esetén, illetve
  • a biztosított halála esetén.

A biztosított megtakarítási időszak alatt bekövetkező legalább 40%-os mértékű egészségkárosodása vagy halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja: az aktuális megtakarítási összegen felül a kockázati biztosítási összeget is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően. Ez utóbbi összeg 150 000 Ft.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS

Kedvező díjú kiegészítő csomagunkat választva Ön rettegett betegségek bekövetkezése esetén is biztosítani tudja, hogy céljai megvalósulását e váratlan események ne veszélyeztessék. A csomag egyszerűsített egészségi kockázatelbírálással köthető meg.

A biztosított rettegett betegsége esetén társaságunk a szerződés hátralévő tartamára magára vállalja a biztosítási díj fizetését, így Ön biztosíthatja, hogy egy súlyos betegség esetén is a tervezett időben szerettei rendelkezésére álljon a biztosításban összegyűjteni kívánt összeg.

HASZNOS TUDNIVALÓK

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy amennyiben a nyugdíjbiztosításban összegyűlt megtakarítását akár részben vagy egészben felveszi (visszavásárlás történik), a szerződésen jóváírt adójóváírás összegét megnövelt mértékben vissza kell fizetni.

Fontos azonban tudni, hogy a kiegészítő biztosításra fizetett díjak nem jogosítanak adójóváírásra.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Ismerje meg biztosításunkat részletesebben is!
További információhoz juthat stratégiai partnerünk, az OTP Bank fiókjaiban »

TeleCenter: +36 1 467 3500

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.