Megjelenés dátuma: 2017.10.01.

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

BALANSZ PRO NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

INDULJON DUPLA ESÉLLYEL NYEREMÉNYEINKÉRT!
 

Terveink megvalósításában leginkább csak önmagunkra számíthatunk. Ezért fontos, hogy időben gondoljunk a jövőnkre, és gondoskodjunk a megfelelő anyagi háttérről. Ehhez kínálnak korszerű megoldásokat egyedi igényekre formálható élet- és nyugdíjbiztosításaink.

Kössön 2017. október 24. és december 1. között folyamatos díjfizetésű PERFEKT ÉLETÍV életbiztosítást vagy ÉLETÍV PRO NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST minimum 168 000 forint éves díjjal, vagy indítson egyszeri díjfizetésű BALANSZ EXPERT, BALANSZ SILVER életbiztosítást vagy BALANSZ PRO NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST minimum 1 000 000 forint értékben, és most Öné lehet értékes ajándékaink egyike. Ráadásul a promóciós időszakban nyugdíjbiztosítást kötő ügyfeleink a sorsolás adatbázisában kétszer fognak szerepelni, így dupla eséllyel indulhatnak alábbi nyereményeinkért:
 

 • 20 db Huawei MediaPad Tablet, tokkal
 • 20 db Kärcher multifunkciós takarítógép
 • 20 db SJCAM SJ4000 sportkamera
 • FŐDÍJ: 1 db SAMSUNG UHD LED TV

 

Részletes részvételi feltételek és szabályzat »
Gondoskodjon már most az élményekkel teli nyugdíjas évekről!

Válassza Ön is az OTP Bank fiókjaiban elérhető termékeinket, és nyerjen dupla eséllyel! Ne feledje: nyugdíjbiztosításainkkal 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással is élhet!
 

ÉRDEKEL »

 

 
 
 

KULCS A BOLDOG NYUGDÍJAS ÉVEKHEZ

Az emberek nagy része aggódik a nyugdíjas évei miatt, és legtöbben az alacsony nyugdíjtól, a szűkös anyagiaktól tartanak leginkább. A demográfiai és gazdasági változások olyan kihívások elé állítják a közeljövőben a nyugdíjrendszert és mindannyiunkat, amely miatt szükséges önmagunknak, önmagunkra gondolva megtakarítani. A nyugdíjelőtakarékossági célokra kifejlesztett egyszeri díjfizetésű nyugdíjbiztosításunk segít Önnek nyugdíja megteremtésében vagy kiegészítésében. Válassza az OTP Bankban elérhető Balansz Pro Nyugdíjbiztosításunkat, hogy a munkában töltött fárasztó évek után a megérdemelt pihenést anyagi nehézségek ne árnyékolják be, és gondtalanul élhesse nyugdíjas éveit.

Későbbi önmaga megköszöni majd előrelátását!

VONZÓ LEHETŐSÉG

 • Hosszú távra szóló megtakarítási forma egyszeri díjfizetéssel, mely ötvözi a befektetési egységekhez kötött és a hagyományos életbiztosítások, valamint a nyugdíjbiztosítás előnyeit.
 • Nyugdíjbiztosítás révén – a hatályos jogszabályok szerint – a befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírás is igénybe vehető, mely összeggel tovább gyarapíthatja megtakarítását.
 • Egyszerűen, orvosi vizsgálat és egészségi kockázatelbírálás nélkül is megköthető.
 • Megtakarításának értékét eseti befizetésekkel Ön bármikor növelheti.
 • Rugalmas megoldás, mivel Ön bármikor élhet az eszközalap-, illetve a modellportfólió-váltás lehetőségével, továbbá a rendszeres és egyszeri pénzkivonás révén megtakarításához is bármikor hozzáférhet.

BEFEKTETÉS

A Balansz Pro Nyugdíjbiztosítás különleges nyugdíjbiztosítási konstrukció: befektetési egységekhez kötött és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazhat. A befizetett egyszeri díj egy része az Ön döntése alapján kerül befektetésre az Ön által kiválasztott eszközalapokba – ez a befektetési egységekhez kötött termékrész. A díj másik része – a hagyományos termékrész esetében – társaságunk szakembereinek a döntése alapján kerül befektetésre. Ez azonban csak egy lehetőség, Ön természetesen akár úgy is határozhat, hogy a teljes megtakarításának befektetéséről Ön rendelkezik. Ez esetben a befizetett összeg egésze az Ön által választott eszközalapokba kerül.

A befektetési döntések során, a megfelelő portfólió összeállításában több fontos tényező játszik szerepet, többek között a várható hozam és a kockázat mértéke. Mindezeket, valamint ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát figyelembe véve szakértő kollégáink a befektetési egységekhez kötött termékrész vonatkozásában modellportfóliókat állítottak össze, melyek a saját portfólió kialakításában, az eszközalapok közötti választásban iránymutatást nyújthatnak. Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.

Azoknak, akik maguk szeretnék összeállítani portfóliójukat, a választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, mivel közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók. Az óvatosabb befektetési stratégiát kedvelők körében népszerű lehet a Közép-Európai Rövid Kötvény Forint Eszközalap, míg azok, akik hajlandók nagyobb kockázatot vállalni – a várható magasabb hozam reményében –, portfóliójukba választhatják a Közép-Európai Részvény Forint Eszközalapot. A középutat keresők alkalmazhatják a különböző mértékű kockázatot valószínűsítő eszközalapok kombinációit portfóliójukban.

DÍJNYERTES ESZKÖZALAPOK

A portfólió összeállításánál választhat díjnyertes eszközalapjaink közül is, melyek a független MoneyMoon által végzett megmérettetésen a teljes hazai biztosítási piac közel 500 eszközalapja közül nyertek kategóriájukban az alábbiak szerint:

 • A legjobb magyar kötvény eszközalap: Magyar Állampapír Kötvény Forint Eszközalap
 • A legjobb áru-, nemesfém- és nyersanyagpiaci unit-linked eszközalap: Természeti Kincsek Árupiaci Forint Eszközalap
 • A legjobb fejlett piaci, globális részvény eszközalap: Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Forint Eszközalap

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A Balansz Pro Nyugdíjbiztosítás korszerű megtakarítási forma, mely biztonságot nyújthat azokra az előre nem látható eseményekre, amelyek a nyugdíjba vonulásig hátralévő években történhetnek. A biztosító szolgáltatást nyújt:

 • a tartam végén lejáratkor, azaz azon a napon, amikor a biztosított eléri az öregségi nyugdíjkorhatárt,
 • abban az esetben, ha a biztosított nyugdíjszolgáltatásra válik jogosulttá az előrehozott nyugdíj miatt,
 • a biztosított legalább 40%-os mértékű egészségkárosodása esetén, illetve
 • a biztosított halála esetén.

A biztosított megtakarítási időszak alatt bekövetkező legalább 40%-os mértékű egészségkárosodása vagy halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja: az aktuális megtakarítási összegen felül a kockázati biztosítási összeget – az egyszeri díj 10%-át – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK

Biztosítási védelmének teljesebbé tétele érdekében Ön egyedi igényeihez igazodó biztosítási védelmet is teremthet, hogy céljai megvalósulását váratlan események ne veszélyeztessék. A kiegészítő biztosítást külön szerződésben kötheti meg, az Önnek megfelelő szintű szolgáltatási csomagot választva.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Ismerje meg biztosításunkat részletesebben is!
További információhoz juthat stratégiai partnerünk, az OTP Bank fiókjaiban »

TeleCenter: +36 1 467 3500

A Groupama 6x-os díjazott a MoneyMoon Awards-on!

A Groupama Biztosító öt eszközalapja is díjat nyert, valamint elnyerte a legjobb gépjárműbiztosítás díjat is!

További információ >>

Tájékoztató

FATCA tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva olvasható.

FATCA tájékoztató >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.