Megjelenés dátuma: 2019.06.25.

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

PERFEKT PLUSZ ÉLETÍV

 

Gondoskodjon már most az élményekkel teli nyugdíjas évekről!

Válassza Ön is az OTP Bank fiókjaiban elérhető termékeinket, ne feledje: nyugdíjbiztosításainkkal 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással is élhet!

ÉRDEKEL »

AZ ÉLETEN ÁTÍVELŐ BIZTONSÁGÉRT

A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak. Ennek a fejlesztő munkának eredménye a korszerű, rugalmas, átlátható, folyamatos díjfizetésű, OTP Bankban elérhető termékünk, mely az Ön aktuális élethelyzetéhez igazodik, ötvözi a kiemelkedő befektetési lehetőségek és az életbiztosítási védelem nyújtotta előnyöket.

 • egészségi kockázatelbírálás nélkül megköthető biztosítás
 • egyedi igények szerint választható kiegészítő biztosítási csomagok
 • egyénileg összeállítható befektetési portfólió
 • szakértők által összeállított modellportfóliók is választhatók
 • a rendszeres megtakarítás értéke eseti befizetésekkel bármikor növelhető
 • lehetőség kamatadómentes kifizetésre
 • öröklési illetékmentesség

KINEK AJÁNLJUK?

MINDAZOKNAK,

 • akik hosszú távú céljaik megvalósításához: otthonteremtéshez – például egy családi ház megvásárlásához –, gyermekük iskoláztatásához vagy időskoruk anyagi biztonságához szeretnék az anyagi forrást megteremteni.
 • akik rendszeres megtakarítással, biztosítási védelem mellett, kamatadó fizetési kötelezettség nélkül szeretnék pénzüket hosszú távra befektetni.
 • akik korszerű eszközalapokból saját maguk szeretnék összeállítani befektetési portfóliójukat, de azoknak is, akik ebben szakértő kollégáink segítségére számítanak.
 • akik rugalmas befektetést szeretnének.
 • akik nyugdíjcélú előtakarékossági lehetőséget keresnek.

VONZÓ LEHETŐSÉG

 • Hosszú távra, folyamatos díjfizetéssel megköthető életbiztosítás.
 • A beépített biztosítási szolgáltatás egyszerűen, orvosi vizsgálat és egészségi kockázatelbírálás nélkül nyújt Önnek biztosítási védelmet.
 • A rendszeres megtakarítás értéke eseti befizetésekkel is növelhető.
 • Rugalmas, folyamatosan a változó anyagi lehetőségekhez és igényekhez igazítható: módosítható biztosítási díj, változtatható biztosítási védelem, díjfizetés-szüneteltetés, rendszeres és egyszeri pénzkivonás, eszközalapváltás és átirányítás.

BEFEKTETÉS

A befektetési életbiztosítás sajátosságának köszönhetően Ön dönthet arról, hogy megtakarítása mely eszközalapokba kerüljön. A választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók. Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően állíthatja össze portfólióját. Az óvatosabb befektetési stratégiát kedvelők körében népszerű lehet a Közép-Európai Rövid Kötvény Forint Eszközalap, míg azok, akik hajlandók nagyobb kockázatot vállalni – a várható magasabb hozam reményében –, portfóliójukba választhatják a Közép-Európai Részvény Forint Eszközalapot. A középutat keresők alkalmazhatják a különböző mértékű kockázatot valószínűsítő eszközalapok kombinációit portfóliójukban.

Ügyfeleinknek saját portfóliójuk kialakításában iránymutatást nyújthatnak szakértő kollégáink által összeállított, a kockázatvállalási hajlandóságot is figyelembe vevő modellportfólióink. Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.

A biztosított halála esetén társaságunk a szerződés aktuális megtakarítási összegét fizeti ki a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően. A biztosított balesetből eredő halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja: az aktuális megtakarítási összegen felül a kockázati biztosítási összeget – 300 000 Ft-ot – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

Kedvező díjú kiegészítő csomagjainkból választva Ön biztosítási védelmét növelheti, hogy céljai megvalósulását váratlan események ne veszélyeztessék. A csomagok egészségi kockázatelbírálás nélkül köthetők meg.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK

Junior1 csomag

A biztosított halála esetén társaságunk a szerződés hátralévő tartamára magára vállalja a biztosítási díj fizetését, így Ön gondoskodhat arról, hogy a biztosításban összegyűjteni kívánt összeghez szerettei egy tragédia esetén is hozzájussanak.

 
Junior2 csomag

A biztosított rettegett betegsége esetén társaságunk a szerződés hátralévő tartamára magára vállalja a biztosítási díj fizetését, így Ön biztosíthatja, hogy egy súlyos betegség se veszélyeztesse céljai megvalósulását, és a tervezett időben szerettei rendelkezésére álljon a biztosításban összegyűjtött összeg.

 
Junior+ csomag

A biztosított halála, illetve rettegett betegsége esetén társaságunk a szerződés hátralévő tartamára magára vállalja a biztosítási díj fizetését, így biztosítva, hogy a kedvezményezettek a tervezett időben egy tragikus esemény ellenére is hozzájussanak a nekik szánt összeghez.

 

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Ismerje meg biztosításunkat részletesebben is!
További információhoz juthat stratégiai partnerünk, az OTP Bank fiókjaiban »

TeleCenter: +36 1 467 3500

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.