Megjelenés dátuma: 2019.06.25.

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

BALANSZ EXPERT

 

Gondoskodjon már most az élményekkel teli nyugdíjas évekről!

Válassza Ön is az OTP Bank fiókjaiban elérhető termékeinket! Ne feledje: nyugdíjbiztosításainkkal 20%-os, évente maximum 130 000 Ft-os adójóváírással is élhet!

ÉRDEKEL »

KULCS A STABIL JÖVŐHÖZ

A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak. Ennek a fejlesztő munkának eredménye az új, átlátható, egyszeri díjfizetéssel, csak az OTP Bankban megköthető termékünk, mely befektetési egységekhez kötött és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmaz.

KINEK AJÁNLJUK?

MINDAZOKNAK,

  • akik hosszú távú céljaik megvalósításához: otthonteremtéshez – például egy családi ház megvásárlásához –, gyermekük iskoláztatásához vagy időskoruk anyagi biztonságához szeretnék az anyagi forrást megteremteni.
  • akik meglévő megtakarításukat biztosítási védelem mellett, kamatadó fizetési kötelezettség nélkül szeretnék hosszú távra befektetni.
  • akik korszerű eszközalapokból saját maguk szeretnék összeállítani befektetési portfóliójukat, de azoknak is, akik ebben szakértő kollégáink segítségére számítanak.
  • akik rugalmas befektetést szeretnének.

VONZÓ LEHETŐSÉG

Meglévő megtakarítását Ön befektetési és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazó életbiztosításban helyezheti el.

  • A beépített biztosítási szolgáltatás egyszerűen, orvosi vizsgálat és egészségi kockázatelbírálás nélkül nyújt Önnek biztosítási védelmet.
  • Ön megtakarításának értékét eseti befizetésekkel bármikor növelheti.
  • Rugalmas megoldás, mivel Ön bármikor élhet az eszközalap-, illetve a modellportfólió-váltás lehetőségével, továbbá a rendszeres és egyszeri pénzkivonás révén megtakarításához is bármikor hozzáférhet.

BEFEKTETÉS

A Balansz Expert különleges életbiztosítási konstrukció: befektetési és a hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazhat.

A befizetett egyszeri díj egy része az Ön döntése alapján kerül befektetésre az Ön által kiválasztott eszközalapokba – ez a befektetési egységekhez kötött termékrész. A díj másik része – a hagyományos termékrész esetében – társaságunk szakembereinek a döntése alapján kerül befektetésre. Ez azonban csak egy lehetőség, Ön természetesen akár úgy is határozhat, hogy a teljes megtakarításának befektetéséről Ön rendelkezik. Ez esetben a befizetett összeg egésze az Ön által választott eszközalapokba kerül.

A befektetési döntések során, a megfelelő portfólió összeállításában több fontos tényező játszik szerepet, többek között a várható hozam és a kockázat mértéke. Mindezeket, valamint ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát figyelembe véve szakértő kollégáink a befektetési egységekhez kötött termékrész vonatkozásában modellportfóliókat állítottak össze, melyek a saját portfólió kialakításában, az eszközalapok közötti választásban iránymutatást nyújthatnak. Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.

Azoknak, akik maguk szeretnék összeállítani portfóliójukat, a választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, mivel közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók. Az óvatosabb befektetési stratégiát kedvelők körében népszerű lehet a Közép-Európai Rövid Kötvény Forint Eszközalap, míg azok, akik hajlandók nagyobb kockázatot vállalni – a várható magasabb hozam reményében –, portfóliójukba választhatják a Közép-Európai Részvény Forint Eszközalapot. A középutat keresők alkalmazhatják a különböző mértékű kockázatot valószínűsítő eszközalapok kombinációit portfóliójukban.

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A biztosított halála esetén társaságunk a szerződés aktuális értékét fizeti ki a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

A biztosított balesetből eredő halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja: a szerződés aktuális értékén felül a kockázati biztosítási összeget – az egyszeri díj 10%-át – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

Biztosítási védelmének teljesebbé tétele érdekében Ön egyedi igényeihez igazodó biztosítási védelmet is teremthet, hogy céljai megvalósulását váratlan események ne veszélyeztessék. A kiegészítő biztosítást külön szerződésben kötheti meg, az Önnek megfelelő szintű szolgáltatási csomagot választva.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Ismerje meg biztosításunkat részletesebben is!
További információhoz juthat stratégiai partnerünk, az OTP Bank fiókjaiban »

TeleCenter: +36 1 467 3500

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.